Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cijena će otići u nebo

Bivša ministrica Dalić za Palčiće donirala Ronaldov dres: Potpisali ga Cristiano, Modrić...

Facebook aukcija koja je pokrenuta za najmlađe bilježi sve bolji odjek.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Humanitarnoj Facebook aukciji "Vratimo Palčiće u Petrovu" svoj obol dala je ovog ponedjeljka i bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić.

Ona je donirala dres Cristiana Ronalda iz Real Madrida kojeg su, osim samog Ronalda, potpisale i druge sadašnje i bivše zvijezde Kraljevskog kluba: Luka Modrić, Sergio Ramos, Gareth Bale, Karim Benzema, Mateo Kovačić i brojni drugi.

"Dres je iz sezone 2016./2017., veličina je L i potpisan je od osvajača Zlatne lopte Cristiana Ronalda i nama dražeg osvajača Zlatne lopte i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića", napisala je Dalić na Facebooku u grupi "Vratimo Palčiće u Petrovu" koja je pokrenuta s ciljem prikupljanja četiri milijuna kuna za inkubatore, respiratore i monitore kako bi oni najmanji imali odgovarajuću skrb u bolnici.

Tjedan dana nakon snažnog potresa koji je pogodio Zagreb najmanji pacijenti iz Petrove bolnice morali su biti evakuirani u KB Dubrava, a sad se ovom aukcijom pokušavaju kupiti aparati i steći uvjeti za njihov povratak u Petrovu.

Akcija traje do 1. svibnja i onaj tko ponudi najviše dobit će dres, a ne sumnjamo kako prikupljeni iznos biti respektabilan.

gol expired Ovo je čudo, plakat ćete iako mislite da ste jaki: Ante dao loptu na aukciju i pokrenuo nezamislivu lavinu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider