Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
live stream na gol.hr

Bitke za finale: Hajduk traži osvetu, Dinamo i Rijeka na LIVE STREAMU

Dinamo - Rijeka i Hajduk – Split parovi su prvih utakmica polufinala Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo - Rijeka gledajte UŽIVO putem LIVE STREAMA od 18 sati.

Maksimir i Poljud večeras će ugostiti prve utakmice polufinala Kupa. Branitelj naslova Rijeka stiže u Zagreb nakon subotnjih 2:2 na Kantridi u prvenstvu i spasonosnog pogotka Radoševića u sudačkoj nadoknadi, dok se u Splitu opet na istom stadionu igra derbi Sv. Duje kojeg je u subotu dobio RNK Split.

Hajduk - Split

Poklopilo se kako su kolo prije polufinala ovi protivnici igrali u prvenstvu i zato će večerašnje utakmice biti još zanimljivije. Na Poljudu je Hajduk šokiran novim porazom zbog kojeg je najgora ekipa u 2015. godini. Finale Kupa bilo bi rješenje za sve probleme jer time bi se izborila Europa. Isto je i sa RNK Splitom koji je ušao u formu u najboljem trenutku.

U 20 sati će na Poljudu morati istrčati neki drugi Hajduk jer onaj subotnji bi opet mogao doživjeti poraz. U prvoj utakmici polufinala bi to bio još skuplji poraz i zato će Stanko Poklepović spremiti drukčiju, oprezniju taktiku s više agresivnosti nego na Veliku subotu. S druge strane je Zoran Vulić svoju momčad odveo do pobjede koja je srušila neugodnu tradiciju i sada isto želi ponoviti nekoliko dana kasnije.

Vjerojatni sastavi:

Hajduk: Kalinić – Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović – Nižić, Mezga – Caktaš, Sušić, Milevski – Maglica

Split: Zagorac – Radotić, Galović, Vrgoč, Woon – Vidović, Blagojević – Bagarić, Rog, Erceg - Cikalleshi

Dinamo - Rijeka

U 18 sati će igrati onaj jači par. Rekli bismo finale prije finala koje je prošle godine obilježila Rijeka. Modri su ove godine pobjegli Riječanima 14 bodova u prvenstvu što je pomalo iznenađujuće za momčad koja se hvalila stabilnošću i velikim ulaganjima. Rijeci je također izlaz Kup, jer navijači su nakon prošle sezone očekivali nešto više u novom prvenstvu.

Pokušat će Matjaž Kek izvući što bolji rezultat na Maksimiru, jer odluka će pasti na Kantridi. Pred svojim navijačima Rijeka može zaprijetiti uskoro desetorostrukom prvaku, a večeras ćemo vidjeti mogu li gosti i iznenaditi ekipu Zorana Mamića.

Tu utakmicu možete putem LIVE STREAMA pratiti izravno na našem portalu od 18 sati.

Vjerojatni sastavi:

Dinamo: Eduardo – Šimunović, Sigali, Taravel – Pinto, Vukojević, Machado, Matel – Ćorić – Pjaca, Henriquez

Rijeka: Vargić – Tomečak, Samardžić, Mitrović, Leovac – Radošević, Bradarić – Jugović, Močinić, Sharbini - Balaj

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider