Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
West Ham u akciji

Bilićeva nova meta - otpisani napadač Liverpoola

Čekićari nastavljaju s pojačanjima za izazovnu sezonu koja im uskoro počinje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham će u nadolazećoj sezoni igrati na četiri kolosijeka (Premierliga, FA kup, Liga kup i Europa liga), a sa službenim utakmicama počinju već ovog četvrtka kada u prvom pretkolu Europa lige dočekuju andorski Lusitanos.

Slaven Bilić je, otkako je postao menadžer Čekićara, već doveo tri pojačanja - španjolskog veznjaka Pedra Obianga, irskog vratara Darrena Randolpha i francuskog specijalista za asistencije Dimitrija Payeta, potrošivši dosad 20 milijuna eura.

Engleski mediji pišu kako je Bilić na pragu dovođenja četvrtog pojačanja. Njegova želja je Fabio Borini, talijanski napadač kojeg je Liverpool doveo još prije tri godine, ali Borini nikad nije do kraja razvio svoj veliki talent.

Ovog proljeća je navršio 24 godine i pod ugovorom s Redsima je do lipnja 2017., ali Bilić ga pokušava dovesti s ponudom od 10 milijuna eura, što bi, očekuju na Boleyn Groundu, Liverpool trebao prihvatiti.

Problem pri realizaciji ovog posla mogla bi predstavljati činjenica da Liverpool Borinija čuva kao potencijalnog asa u rukavu za transfera Christiana Bentekea iz Aston Ville. Brendan Rodgers planira klubu iz Birminghama dati i Borinija kako bi smanjio odštetni zahtjev i povećao mogućnost dovođenja sjajnog belgijskog napadača. West Ham, dakle, ostaje na čekanju...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider