Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tajna uspjeha leži u...

Bilićev West Ham u subotu ide na tron engleske Premierlige?

Londonski West Ham najveće je iznenađenje engleske Premierlige nakon uvodnih 10 kola. To je hrvatskim ljubiteljima nogometa iznimno drago jer je menadžer 'čekićara' hrvatski strateg Slaven Bilić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham, kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić, od početka je sezone pa do danas upisao gostujuće pobjede protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja, a posljednja protiv Chelseaja stigla je na njegovom Upton Parku.

Začudo, nakon svih tih pobjeda, West Ham nije vodeći sastav Premierlige, već zaostaje za Cityjem i Arsenalom dva boda. Razlog je prosipanje bodova u 'malim' utakmicama.

Bilićev West Ham pretrpio je dosada svega dva poraza i mogao bi već u ponedjeljak biti vodeći sastav Premierlige, ukoliko mu se poklope neki rezultati. Bilić je toga svjestan, ali se istovremeno ne želi zanositi i opterećivati tom činjenicom.

"Dobro smo krenuli u sezonu, ali smo i dalje s obje noge na zemlji. Ovo je tek početak prvenstva u kojem igramo dobro i ako tako nastavimo ne vidim razlog za drastičan pad u našoj igri i rezultatima. Bit će uspona i padova, što je normalno, ali ako ćemo davati sve od sebe u svakoj utakmici bit će sve u redu", rekao je Bilić uoči gostovanja kod Watforda.

"Razlog zbog kojeg smo ovako dobri su odlični igrači, dobar momčadski duh, atmosfera i kvaliteta. Poštujemo naše suparnike, ali ih se ne bojimo. Sve se temelji na napornom radu, kvaliteti i uživanju u onome što radimo", zaključio je bivši izbornik Hrvatske.

A da Bilić i West Ham senzacionalno dođu do prvog mjesta izgubiti bi morali Arsenal (kod Swanseaja) i Manchester City (kući protiv Norwicha). Zvuči nemoguće, pogotovo da City izgubi na Etihadu, ali vidjet ćemo ovog vikenda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider