Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čupanje kose!

Bilić bez ključnog igrača četiri mjeseca: 'Krvnik' zamalo 'ostao bez glave'

Hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić poludio je kada je saznao da mu je čovjek koji je odigrao 37 utakmica lani aut najmanje četiri mjeseca...

Nakon sjajne prve sezone i 'ludog' ljeta koje je proveo zabavljajući sebe i gledatelje ITV-a za vrijeme Europskog prvenstva, West Hamov menadžer Slaven Bilić počeo je dobivati glavobolje uoči starta nove sezone u Premierligi. Točno 20 dana ostalo je do prve utakmice 'čekićara' (15. kolovoz), u gostima protiv Chelseaja, a Bilić je ostao bez svojeg stožernog igrača u obrani.

Aaron Cresswell izbivat će s travnjaka minimalno četiri mjeseca nakon što ga je u prijateljskoj utakmici ozlijedio igrač Karlsruhea. U samoj završnici susreta na West Hamova obrambenog igrača startao je Grischa Promel, te mu je ozlijedio ligamente koljena. Liječnička služba londonskog kluba obavijestila je Bilića o težini ozljede i ovaj ni najmanje nije sretan...

Istaknimo i reakciju Cresswellovih suigrača, koji su poput razjarenih bikova nasrnuli na Promela, a najagresivniji je pri tome bio Winston Reid. Ubacio se tu i kapetan Mark Noble. Cijela je situacija mogla eskalirati, ali se u konačnici sve primirilo bez konkretnijeg fizičkog obračuna.

Zajednički duh u svlačionici West Hama i dalje je vrlo jak, te će unatoč slabim rezultatima u prijateljskim susretima 'čekićari' biti vrlo dobri i u novoj sezoni. West Ham je protiv Karlsruhera upisao prvu pobjedu na priprema nakon dva poraza i dva remija. Momčad Slavena Bilića slavila je s 3:0, a pogotke su postizali Carroll, Feghouli i Fletcher.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider