Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zabili tri sjajna gola'

West Ham jaše prema Ligi prvaka, Bilić oduševljen

Nogometaši West Hama u odličnoj su formi nakon povratka najboljeg igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na jugu Engleske, u gostima kod Bournemoutha West Ham je stigao do treće uzastopne pobjede kojom je skočio na peto mjesto.

Slaven Bilić i Čekićari bez poraza su od 13. kola kada su izgubili od Tottenhama na White Hart Laneu. Seriju od pet remija zamijenio je pobjednički niz, a treći trijumf u nizu stigao je preokretom koji je oduševio bivšeg hrvatskog izbornika.

"Oduševljen sam, moji igrači su pokazali karakter čak i u trenucima kad smo zaostajali. Zabili smo tri sjajna gola", rekao je Bilić poslije utakmice.

Posebno je pohvalio najboljeg igrača West Hama, Dimitrija Payeta koji je prvo izjednačio fantastičnim udarcem iz slobodnjaka, a potom i asistirao Enneru Valenciji za vodstvo Čekićara.

"Dimitri je igrač top klase, veliki individualac koji čini i suigrače boljima. Čekali smo ga dugo da se oporavi od ozljede jer on je igrač koji radi razliku. Što se tiče Ennera, imao je sjajnu prošlu godinu i on nama puno znači. Brz je i zabija golove."

Bilić je najavio još bolji West Ham u nastavku sezone Premierlige.

"Polako nam se vraćaju ozlijeđeni igrači, u napadu imamo sve više napadačkih opcija i sretan sam zbog toga."

Velike muke prolazi Bilić s ozljedama najboljih igrača. U jednom je trenutku cijela standardna ofenzivna navala sa Sakhoom, Payetom, Moisesom i Lanzinijem bila izvan pogona (plus Valencia), sada se ozlijedio i Carroll. Vratili su se samo Valencia i Payet, a što će tek biti kad do kraja ozdrave i ostali među kojima su branič Ried i veznjak Kouyate.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider