Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kupuje u Chelseaju?

Bilićev popis za šoping: 'Veliko pojačanje stiže u roku 24 sata'

Engleski mediji počeli su sa špekulacijama oko mogućih pojačanja koje bi Slaven Bilić doveo u West Ham United.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska će sljedeće sezone imati trenera i to je velika čast za naš nogomet. Slaven Bilić s jedne strane, a na drugoj Mourinho, Van Gaal, Wenger, Rodgers i ostali. Bit će svakako zanimljivo pratiti kako će se Bilić snaći u najvećem izazovu u svojoj karijeri. Biti menadžer jednog poznatog kluba iz Engleske pritisak je veći i od vođenja hrvatske reprezentacije.

Ugledni Guardian donosi moguća prva pojačanja West Hama u režiji Slavena Bilića. Kao broj 1 želja označen je napadač Chelseaja Loic Remy kojeg je Mourinho spreman pustiti. Bilić je pogodio kada je u Bešiktaš doveo igrača u sličnom položaju, Dembu Ba i zašto ne ponoviti uspješan recept.

Isti izvor navodi i ostale želje. Iz ljubljenog mu Bešiktaša hrvatski bi stručnjak doveo dvojicu nogometaša. Gokhan Tore i Olcay Sahan igrači su koje bi najradije vodio i dalje. Spominje se i jedna posudba iz Barcelone. Meta je naš Alen Halilović kojem se sprema takva opcija jer Barcelona B više niše nije dobro mjesto za velikog talenta. Bilić bi rado da ta posudba ne bude u Španjolsku nego u istočni London.

Zavrtjelo se i ime Dejana Lovrena, ali ga Guardian ne spominje kao Bilićevu želju.

Sam klub je na društvenim mrežama razveselio navijače objavom kako stiže veliko pojačanje u sljedeća 24 sata. Je li to netko od nabrojanih saznat ćemo uskoro.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider