Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi ispit

Bilić uoči idućeg kola: Bojim se te utakmice, radije bih cijelu sezonu igrao s favoritima

Nakon ispadanja od Leicestera u Kupu, Slaven Bilić i njegov West Ham okreću se prvenstvu. U subotu ih očekuje susret protiv Norwicha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Malu prednost nam daje što imamo jedan dan odmora više od njih. Oni su igrali u nedjelju pa u srijedu, a mi u subotu i u utorak tako da će nam taj jedan dan dobro doći, ali to je mala prednost'', rekao je Bilić pa se osvrnuo na sljedećeg protivnika.

''Oni su jako dobra momčad, bit će to teška utakmica. Dobro su počeli sezonu, gledali smo nekoliko njihovih utakmica i puni su samopouzdanja. Nisu spektakularni, ali imaju sve, brzinu, požrtvovnost, širinu...

Zanimljivo, West Ham ove sezone 'skida' velikane poput Arsenala, Liverpoola i Manchester Cityja, ali gube u manjim utakmicama.

''Iskreno, bojim se te utakmice. Radije bih da cijelu sezonu igramo protiv favorita. Imamo psihološki problem u utakmicama u kojima se od nas očekuje da dobijemo. Jednostavno, moramo naći recept jer vrijeme je da počnemo pobjeđivati i u ovim tzv. manjim susretima'', zaključio je bivši hrvatski izbornik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider