Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bili ste sjajni'

Biliću i Bešiktašu stižu čestitke i od mrskih rivala: 'Učinili ste nas ponosnima'

Bešiktaš hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića izbacio je u četvrtak legendarni engleski klub Liverpool u šesnaestini finala Europa lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bešiktaš je nadoknadio minimalni zaostatak iz prve utakmice u Engleskoj (0:1), te je nakon lutrije jedanaesteraca prošao dalje. Pobjeda Bešiktaša oduševila je i u neku ruku, barem na jednu večer, ujedinila cijelu Tursku, s obzirom da je dobro poznato rivalstvo između najvećih turskih klubova poput Galatasarayja, Bešiktaša i Fenerbahčea.

VIDEO Turci još luđi za Bilićem: Pogledajte kako vodi navijanje

Brojni bivši igrači, ujedno i navijači Galatasarayja, čestitali su Bešiktašu i Biliću na velikom uspjehu i hrabrom nastupu protiv slavnog engleskog kluba, koji se na ovom istom stadionu vratio u finalu Lige prvaka (protiv Milana) od 0:3 do 3:3 i potom slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca. Bilo je to 2005. godine.

Trijumf 'Bilićeve družine' slavio se i na društvenim mrežama. Veznjak Olcay Sahan na Instagramu je objavio 'selfie' sa suigračima u trenutku velikog slavlja na terenu. Čestitku Bešiktašu uputio je i legendarni turski nogometaš Hakan Sukur.

"Bili ste sjajni. Ostvarili ste veliki uspjeh i čestitke na tome," napisao je bivši napadač velikog suparnika Galatasraya.

Oglasio se i suigrač našeg Marija Mandžukića, veznjak turske reprezentacije i Atletico Madrida Arda Turan.

"Bravo Bešiktaš," napisao je također bivši igrač Galatasaraya.

Košarkaš Los Angeles Clippers Hedo Turkoglu uputio je čestitku iz SAD, dok je izbornik košarkaške reprezentacije i Galatasaraya Ergin Ataman istaknuo kako je 'Bešiktaš cijelu zemlju učinio ponosnom."

Oglasili su se i brojni turski glumci, pjevači i političari čestitavši Biliću i njegovim suigračima na velikoj pobjedi protiv engleskog velikana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider