Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nisam mogao vjerovati'

Bilić u nevjerici nakon odluke Engleza: Šokiran sam kaznom!

Menadžer engleskog nogometnog premierligaša West Ham Uniteda Slaven Bilić šokiran je kaznom koju je dobio njegov vratar Adrian zbog crvenog kartona u utakmici protiv Leicester Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski vratar je zbog brutalnog starta nad Jamesom Vardyjem zaradio tri utakmice suspenzije. West Ham se žalio, no vodstvo FA je odbilo žalbu. Zanimljivo, Adrian je napravio prekršaj pred golom Leicestera postavši prvi vratar u povijesti Premierlige koji je isključen na suparničkoj polovini.

"Ne želim komentirati isključenje, ali sam ostao šokiran kada sam vidio da je Adrian suspendiran na tri utakmice. Nisam mogao vjerovati. Adrianov prekršaj zaslužuje maksimalno jednu utakmicu kazne", napisao je Bilić u kolumni u Evening Standardu.

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije smatra kako bi se svako isključenje trebalo razmatrati objektivno i individualno.

"Problem je u pravilima. Svaki crveni karton bi se trebao razmatrati posebno i na osnovu objektivne analize donositi odluka o kazni. Adrianovo isključenje predstavlja veliki hendikep za našu momčad," dodao je Bilić.

Adrian će propustiti utakmice protiv Bournemoutha, Liverpoola i Newcastle Uniteda, a na vratima će ga zamijeniti irski vratar Darren Randolph koji je stigao na posudbu iz Birminghama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider