Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jako lijepa gesta

Pogledajte kako je Bilić oduševio 101-godišnju bakicu

Bivšem hrvatskom izborniku u posljednje vrijeme baš i ne ide najbolje s West Hamom, ali je uspio razveseliti makar jednu navijačicu Čekićara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener West Hama Slaven Bilić ovih je dana razveselio baku Mabel Arnold koja je proslavila 101. rođendan.

Gospođa Arnold poznata je kao vatrena navijačica Čekićara koja već 82 godine dolazi na stadion pa su je u klubu odlučili nagraditi.

U ponedjeljak je napunila 101 godinu te dobila čestitku kluba i momčadi, dok joj je Bilić uručio posebno dizajniranu tortu.

Oduševljena bakica uspješno je ugasila svijeće, a bivši hrvatski izbornik joj kroz šalu poručio da je on ispekao tortu.

Osim ove, engleski mediji prenose i vijest da je Bilić kontaktirao Liverpool u vezi Lazara Markovića, srpskog veznjaka/krilo koji trenutno na posudbi igra za Hull City.

Iako trener Redsa Jurgen Klopp ne računa na Markovića, Liverpool traži za njega 16 milijuna funti, što je četiri milijuna manje negoli su ga platili Benfici 2014. godine.

Marković je samo u prvoj sezoni u Liverpoolu imao dobru igračku minutažu, a dolaskom Kloppa pao je u drugi plan i ubrzo je završio na posudbi u Fenerbahčeu, a potom u Sportingu. Od siječnja ove godine ponovno igra u Premierigi.

Da je Bilić potpuno uvjeren u ostanak među najboljima i već okrenut novoj sezoni, potvrđuje i interes za neke od igrača koje će Guardiola prodati iz Cityja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider