Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Jako loš"

Bilić razbio mikrofon: "Briga me za kaznu, sve je sudio protiv nas"

Bivši hrvatski izbornik bio je bijesan nakon remija s West Bromwichem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić nije skrivao ljutnju zbog suđenja Michaela Olivera na utakmici West Ham - WBA na kojoj su gosti izjednačili na 2:2 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

U bijesu zbog primljenog drugog gola Bilić je razbio televizijski mikrofon zbog čega ga je sudac poslao na tribine. Bivšem hrvatskom izborniku sada prijeti i veća kazna.

"Ponosan sam i sretan kako smo igrali. Možda smo mogli zabiti još koji pogodak, no postigli smo dva gola što je trebalo biti dovoljno za pobjedu. Sudac je bio jako loš. Znam da sucima nije lako, no sve odluke koje je donio bile su na našu štetu", poručio je Bilić.

WBA je poveo u 6. minuti golom Nacera Chadlija. Međutim, golu je prethodio prekršaj u napadu koji Oliver nije sankcionirao. Domaćin je izjednačio u 20. minuti, no sudac je poništio pogodak zbog zaleđa što je izazvalo velike prosvjede domaćina. U samoj završnici prvog dijela West Ham je tražio i kazneni udarac, no Oliver je šutio.

"Nisam pretjerao, a ovo mi je dovoljna kazna"

Bilićeva momčad je u nastavku susreta odličnom igrom uspjela okrenuti rezultat golovima Sofianea Feghoulija (63) i Manuela Lanzinija (86). No, WBA je u četvrtoj minuti nadoknade izjednačio golom Jonnyja Evansa. Za Bilića i njegove igrače i ovo je bila sumnjiva situacija i tražili su prekršaj nad golmanom Darrenom Randolphom.

"Ne razmišljam o kazni. Iskreno, ovo što se dogodilo mojoj momčadi mi je dovoljna kazna", kazao je Bilić dodavši:

"Ne mislim da sam pretjerao, ali kad pet ili šest puta suci pogriješe na našu štetu, to je nedopustivo", zaključio je bivši hrvatski izbornik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider