Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi žele Hrvata

Ovako je Bilić ismijao svoj veliki transfer u Englesku

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić po peti će put ove sezone igrati protiv engleskog kluba u UEFA-inim natjecanjima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Arsenala u kvalifikacijama za Ligu prvaka i Tottenhama u grupnoj fazi Europa lige, Bilićev Beškitaš igrat će protiv Liverpoola u šesnaestini finala drugog po važnosti europskog klupskog natjecanja. U četiri dosadašnja susreta protiv spomenutih klubova Beškitaš je poražen samo jednom i to s minimalnih 1:0 kod Arsenala. U Turskoj je remizirao s Topnicima odigravši 0:0, dok je protiv Tottenhama upisao pobjedu (1:0) i remi (1:1).

U najavi utakmice koja je na rasporedu u četvrtak na Anfieldu Bilić je obznanio ime najveće Liverpoolove prijetnje i najboljeg igrača momčadi.

"Sterling može biti idući veliki nogometaš engleskog nogometa. Ima brzinu, inteligenciju i samopouzdanje. Fizički nije posebno jak, ali beskompromisno ulazi u svaki duel. Još nije na najvišoj razini, ali mogao bi biti", rekao je Bilić engleskim medijima.

U Engleskoj se špekulira da je Bilić velika želja Manchester Cityja, koji je navodno poslao i ponudu.

"Da, dobio sam ponudu Manchester Cityja. Rekli su da su spremni prodati Nasrija, Kompanyja i Yayu Tourea samo da mene dovedu na klupu haha. Naravno da nema riječi o ponudi. Uostalom, mene zanima samo Bešiktaš. Svako nagađanje da preuzimam Celtic ili da odlazim u Englesku je lažno", rekao je Bilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider