Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Dvije sporne situacije

Bilić nezadovoljan suđenjem na Old Traffordu: Suci 'pogurali' Manchester United

Nakon remija (1:1) s Manchester Unitedom na Old Traffordu u četvrtfinalu FA kupa, menadžer West Hama Slaven Bilić nije zadovoljan suđenjem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je desetak minuta prije kraja utakmice bio nadomak polufinala FA kupa, no Manchester United se spasio golom Anthony Matriala pa će se igrati nova utakmica, ovaj put na stadionu „čekićara“.

„Odigrali smo odličnu utakmicu, ali jasno je da sam malo utučen zbog izjednačujućeg gola kojeg smo primili u finišu utakmice“, izjavio je Bilić za BBC.

Hrvatski stručnjak nije zadovoljan suđenjem. Igrači West Hama tražili su jedanaesterac nakon što je Payet pao u šesnaestercu Manchester Uniteda nakon duela s Rojom, a sumnjiva je i situacija kod izjednačujućeg gola. Gosti iz Londona uvjereni su da je Schweinsteiger napravio prekršaj na vrataru Randolphu.

„Mislim da je bio i penal i prekršaj na vrataru. Obje krucijalne sudačke odluke otišle su na stranu domaćina“, kazao je Bilić.

„Teško je igrati protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu pred 75.000 navijača. Oni u gostima nemaju toliko samopouzdanja kao na svom stadionu. U uzvratu očekujem tešku utakmicu, ali mi ipak igramo pred svojim navijačima i bit će nam lakše“, kazao je Bilić.

Datum nove utakmice bit će poznat tek nakon što Manchester United odigra uzvratnu utakmicu s Liverpoolom u Europskoj ligi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider