Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakav smisao humor

VIDEO Slaven Bilić ponovno doveo novinare do suza

Hrvatski nogometni menadžer Slaven Bilić još je jednom nasmijao okupljene novinare sa svojim istančanim smislom za humor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu su na rasporedu utakmice FA Cupa među kojima svoju igra i West Ham Slavena Bilića. Na uobičajenoj konferenciji za novinare Bilić se suočio s pitanjem bi li radije osvojio FA Cup ili se kvalificirao za skupinu Lige prvaka.

"Osvojiti kup znači da možemo držati trofej iznad glave. Kada bih izborio nastup u Ligi prvaka morao bih kupiti novine i pokazivati ljudima 'gledajte, tu smo'. S osvojenim trofejem postoji dokaz da ste nešto osvojili. Preferiram FA Cup... I da završimo peti", rekao je Slaven Bilić uz osmijeh, dok je kompletna konferencijska dvorana 'umirala' od smijeha.

"FA Cup je za mene poseban. Dok nisu promijenili pravila oko ulaska u Ligu prvaka Engleska je više cijenila FA Cup. No danas je nekim momčadima bitnije da završe među četiri kako bi izborili nastup u Ligi prvaka. Meni FA Cup nikada nije izgubio na vrijednosti", kaže Bilić koji isto tako vjeruje da ima dovoljno dobru momčad za napad na trofej.

"Imamo dobru momčad. Imat ćemo pravi pristup i da imamo šansu da osvojimo natjecanje. Mi možemo pobijediti svakog", zaključio je Bilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider