Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo Slavene

Bilić nakon boda kod Liverpoola svojom porukom dirnuo cijelu Tursku

Hrvatski trener Slaven Bilić ne zaboravlja ljude među kojima je donedavno živio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Old Trafforda Slaven Bilić i njegov West Ham odnijeli su bod i s Anfielda. Opet su Čekičari mogli do sva tri boda na teškom gostovanju, ali mogu biti zadovoljni s obzirom da su nedavno kod Tottenhama vodili do 89. minute i na kraju ostali bez ijednog boda.

Završen je tako težak mini raspored West Hama koji je uspio izboriti dva remija u susretima sa Spursima, Manchester Unitedom, Arsenalom i Liverpoolom. Odlično su izgledali u tri susreta dok je debakl doživljen u jedinoj domaćoj utakmici kada su ih gradski rivali Topnici razbili s čak 5:1.

Nakon utakmice protiv Liverpoola gdje je još jednom zaustavio Jurgena Kloppa, Slaven Bilić je izjavom dirnuo Turke jer se sjetio žrtava bombaškog napada u Istanbulu.

''Suosjećam i molim za njih. Cijeli svijet sam vidio i turski je narod možda najbolji. Tužno je što se događa u jednom od najboljih gradova svijeta. Pogađa me sve ovo jer ljudi su tamo prijateljski raspoloženi i topli.''

U terorističkom napadu je poginulo 38 ljudi, a jedan od udara dogodio se baš ispred novog stadiona Bešiktaša koji se nalazi praktički u centru grada. Bilićeve riječi prenose brojni turski, ali i europski mediji, a sigurno je da će među navijačima Bešiktaša njegova popularnost dodatno porasti. Sjćemao se samo kakav su mu oproštaj priredili kada je odlazio iz Istanbula.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider