Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'poštujemo bod'

Bilić miran nakon remija: 'Treći smo. Nemam razloga biti frustriran'

Nakon što nije uspio na veliku gostujuću pobjedu kod Manchester Cityja nadograditi i domaću protiv Norwicha, menadžer West Hama Slaven Bilić nije očajavao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je u sklopu 7. kola engleske Premierlige remizirao kod kuće s Norwichem (2:2), a bod je spasio u trećoj minuti sudačke nadoknade. U četiri domaće utakmice 'čekićari' su uspjeli slaviti jedino protiv Newcastlea, dok su gubili bodove od Bournemoutha i Leicester Cityja.

"U posljednje dvije utakmice sakupili smo četiri boda. Ja to gledam na taj način. Ispustili smo bodove kod kuće protiv momčadi koje su jako dobro organizirane, disciplinirane i vrlo energetične", rekao je Bilić nakon utakmice.

"Nikada nismo zadovoljni kada ne pobijedimo kod kuće, ali u potpunosti poštujemo osvojeni bod. Igrači su pokazali borbenost i karakter. Treći smo na ljestvici i nemam razloga biti frustriran".

"Remi je u konačnici najpošteniji rezultat. Čestitam igračima obiju momčadi na sjajnom nogometu", zaključio je bivši izbornik Hrvatske.

Nakon nepotpunog sedmog kola West Ham je treći sastav s prvenstvene ljestvice, odmah iza leđa vodećem Manchester Unitedu i drugoplasiranom Manchester Cityju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider