Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'treba biti realan'

Bilić pojasnio Englezima: Ibra je umalo zaigrao za Hrvatsku

Zlatan Ibrahimović nije realno pojačanje za klub Slavena Bilića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neki su engleski mediji više maštali nego realno pisali o mogućem dolasku Zlatana Ibrahimovića u West Ham. Potvrdio je to i Bilić u svojoj kolumni za London Evening Standard.

''Ambiciozni smo i želimo napredovati, ali trebamo biti realni. Još uvijek nismo klub koji može razmišljati o dovođenju igrača poput Ibrahimovića'', napisao je Slaven Bilić.

Hrvatski hit trener iznimno cijeni švedskog napadača.

''Da imate 10 ljudi koji sjede u kafiću i biraju najboljeg igrača svijeta, osam ili devet bi izabralo Messija ili Ronalda. 10. bi rekao Ibrahimović i nitko se ne bi čudio jer je u on toj kategoriji.''

Zlatanu ugovor s PSG-om ističe na kraju sezone pa se očekuje da će promijeniti klub.

''Ajax, Juventus, Inter, Barcelone, Milan, PSG... Gdje god je igrao, taj je klub osvajao naslove. I ja sam ga zamalo trenirao. Njegova majka je Hrvatica i bio je blizu igranja za Hrvatsku iako je već nastupao za švedsku U-21 reprezentaciju'', sjetio se Slaven neuspješnog lobiranja pokojnog Vlatka Markovića.

Podsjetimo, Zlatanova majka Jurka je iz Škabrnje kraj Zadra, a otac Šefik iz Bijeljine. Ponosi se svojim korijenima iz BiH i Hrvatske, ali je više puta isticao kako je ponosni Šveđanin.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider