Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želja trenera Inzaghija

Berlusconi odobrio: Novi Hrvat stiže u Milan

Predsjednik i vlasnik Milana Silvio Berlusconi upalio je zeleno svjetlo za dovođenje hrvatskog nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka, piše Gazzetta dello Sport...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Berlusconi je ipak od vodećih ljudi kluba zatražio da prije dovođenja bilo kojeg pojačanja dogovore prodaju nekoliko igrača. Kaka je već napustio klub i otišao u Orlando City (prije toga na posudbu u Sao Paulo), a na izlaznim su vratima i Robinho, Alessandro Matri i M'Baye Niang.

Upravo bi Matri mogao imati ključnu ulogu u transferu Vrsaljka budući da su postoji opcija prema kojoj bi Milan poslao svoga napadača u Genou kao dio odštete za 22-godišnjeg hrvatskog desnog beka.

Gazzetta piše da se Berlusconi u ponedjeljak navečer u svojoj vili u Arcoreu susreo s dopredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem i trenerom Filippom Inzaghijem. Glavna tema razgovora su navodno bili Šime Vrsaljko i krilni napadač Torina Alessio Cerci kojeg Rossoneri također pokušavaju dovesti na San Siro. Berlusconi je za obojicu podigao palac gore, ali uz uvjet da se skrati aktualna lista igrača pod ugovorom.

Vrsaljko je, podsjećamo, prošlo ljeto stigao u Genou iz zagrebačkog Dinama, a dobrim je igrama skrenuo pozornost većih klubova na sebe. Posljednjih su tjedana talijanski mediji najviše spominjali zanimanje Fiorentine, ali sada se čini da je naš nogometaš najbliže Milanu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider