Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A la Van Basten

VIDEO Ovo će se dugo pamtiti: Ronaldo i Benzema zabili „golčine“ karijere

Ronaldo je "raketirao" vrata i pokazivao mišiće, a Benzema zabio volej poput Van Bastena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real s dvije utakmice manje (Valencia, Celta) drži čelnu poziciju u Primeri, ali večeras ga očekuje tradicionalno „vruće“ gostovanje kod Osasune. Real je u posljednjih šest gostovanja u Pamploni samo jednom pobijedio, a ta jedna pobjeda dogodila se u sezoni 2011/12.

Raulovih 5 najvećih igrača Reala: Mnoge će iznenaditi! Što će reći Ronaldo?

I baš je te sezone Real pod vodstvom Josea Mourinha osvojio svoj posljednji naslov španjolskoj prvaka. I prethodna dva naslova prvaka Real je osvojio kada je pobijedio na vrućem gostovanju Pamploni.

Realova pobjeda u sezoni 2011/12. ostat će upamćena po fantastičnom golu Karima Benzeme, nakon minijature Cristiana Ronalda na lijevom krilu i oštrog centaršuta, a koji je podsjetio na slavni volej Marca van Bastena u finalu Eura 1988., te podjednako spektakularnom pogotku Ronalda bombastičnim udarcem s distance.

Osim po spektakularnosti, taj gol Ronalda pamti se, možda još više, po neobičnoj proslavi. Portugalac se raširenih ruku u stilu Erica Cantone okretao oko svoje osi te je potom zavrnuo hlačice i prostom pokazivao na bedreni mišić. Ne treba ni govoriti kave su bile reakcije s tribina uzavrelog El Sadara. U priloženom videu podsjetite se na te trenutke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider