Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nedostajao nam je'

Benzema o tome zašto je Realu važan Modrić: 'Zato smo i stvarali prilike'

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić uvijek igra prema naprijed i zato je važan Real Madridu, izjavio je Karim Benzema (27), napadač madridskog kluba i Francuske u razgovoru za španjolski sportski dnevnik Marca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Modrić uvijek igra prema naprijed i zbog toga nam je tako važan. Nedostajao nam je. Protiv Barcelone je odigao na visokoj razini pa smo stvarali prilike. Lukin povratak nam je dobro došao", napomenuo je Karim Benzema koji se nalazi u kampu francuske reprezentacije koja se priprema za prijateljski susret s Brazilom.

Francuski napadač je na Modrićevu loptu, petom asistirao Cristianu Ronaldu za pogodak u derbiju protiv Barcelone. Međutim, Katalonci su dobili susret 2-1.

"Šteta jer smo trijumf u Barceloni htjeli više od ičega", rekao je.

Barcelona deset kola prije kraja prvenstva ima 68 bodova, četiri više od Real Madrida.

"Moramo nastaviti vjerovati. Barca ima teške utakmice, putuje u Sevillu i igra doma protiv Valencije. Mi ćemo pokušati sve pobijediti čekajući kiks Barcelone", izjavio je.

Valencia se nalazi na trećem mjestu sa 60 bodova, a slijede Atletico Madrid sa 59 i Sevilla sa 55 bodova. Real Madrid će se s Mandžukićevim Atleticom obračunati u četvrtfinalu Lige prvaka. Ove godine ga još nije uspio pobijediti.

"Atletico je uvijek neugodan protivnik, no Real je u Ligi prvaka uvijek na višem nivou. U Europi imamo veliku želju obraniti lanjski naslov", poručio je Benzema.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider