Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osveta se servira hladna

Madriđani pucaju od bijesa: Evo tko je Realu uništio veliki transfer!

Rafael Benitez blokirao je transfer Mousse Sissoka u Real Madrid...

Revanš, osobna osveta, vendetta...  Tako bi se moglo okarakterizirati ponašanje Rafaela Beniteza, menadžera Newcastle Uniteda koji je onemogućio Real Madrid da u posljednjim trenucima realizira barem jedan „bombastičniji“ transfer.

Nakon što nisu uspjeli dovesti Paula Pogbu, Davida Alabu, Roberta Lewandowskog ili Edena Hazarda, Moussa Sissoko bio je Realov plan B.
Madriđani su navodno imali usmeni dogovor s francuskim veznjakom te su bili uvjereni kako će bez većih problema realizirati taj transfer.

Međutim, ispriječio se Benitez, koji je nakon otkaza u Realu preuzeo klupu engleskog kluba. Kako pišu španjolski mediji, Benitez se žestoko opirao tom transferu te je svim sredstvima gurao Sissoka prema Tottenhamu ili Evertonu. Na kraju je Sissoko potpisao za Tottenham, a Newcastle je dobio 35 milijuna eura odštete.

Benitez je opasno naljutio i razočarao predsjednika Reala Florentina Pereza koji je navodno neugodno iznenađen njegovim ponašanjem. Perez smatra da je bio vrlo velikodušan kod raskida ugovora s Benitezom i nije očekivao da će mu ovaj ovako vratiti.

No, očito je krivo procijenio situaciju, ali i karakter Rafaela Beniteza, koji jedva dočekao trenutak za osvetu i osobnu zadovoljštinu. Malu, ali očito slatku. Zinedine Zidane je najviše razočaran, očekivao je da će mu klub osigurati barem jedno kvalitetno pojačanje, računao je na Sissoka, ali na kraju se to očekivanje pokazalo kao „račun bez krčmara“.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider