Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo tko odlazi

Benitez sastavio 'crnu listu': S njima neće napasti Barcelonu!

Rafael Benitez ima ideju s kojom će momčadi pokušati skinuti Barcelonu s trona, ali ima i "crnu listu"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na njoj se nalaze igrači Reala na koje ne računa u predstojećoj sezoni. Priključenjem Jamesa Rodrigueza kadar Real dosegao je brojku od 28 igrača na turneji u Kini, a još će mu se priključiti mladi Marco Asensio, Fabio Coentrao i vjerojatno Borja Mayoral .

Jasno je da je to previše i da netko mora otpasti. Španjolski mediji spekuliraju kako su najveći kandidati Čerišev, Odegaard, Asensio, Lucas Silva, Illarramendi i Coentrao.

Mrtin Odegaard i Marco Asensio veliki su talenti i na njih Real ozbiljno računa u budućnosti. Da bi se adekvatno razvijali, moraju igrati, a to u Realu neće moći. Odegaard će najvjerojatnije na posudbu, dok bi Asensio možda mogao ostati s prvom momčadi, iako je vjerojatnije da će i on na još jednu posudbu.

Rus Denis Čerišev ostavio je dobar dojam na dosadašnjim pripremama. Na svakom treningu daje maksimum, španjolski izvjestitelji kažu da ide kao „avion“, što Benitez vidi i cijeni, pa se pretpostavlja da će ga ipak ostaviti uz prvu momčad.

Benitezu se sviđa Brazilac Lucas Silva, ali on nije građanin EU-a pa je višak, jer je kvota od trojice stranaca izvan EU popunjena. Moguće je da ga Real pošalje na posudbu ili čak da ga proda.

Asier Illarramendi nije opravdao očekivanja, nikoga nije impresionirana, ali on je Španjolac i skupo je plaćen, tako da će najvjerojatnije ostati. 

Fabio Coentrao je na izlaznim vratima Santiago Bernabeua i najvjerojatnije odlazi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider