Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'optimist sam'

Rafa Benitez zadovoljan nakon kiksa Reala na startu Primere

Trener Real Madrida Rafa Benitez nije bio pretjerano zadovoljan nakon tek uzetog boda kod novog prvoligaša Sporting Gijona u sklupu 1. kola španjolskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je kao gost odigrao 0:0 sa Sportingom, što je u rezultatskom smislu razočaralo Rafu, no ne sasvim i u igračkom. To se posebno odnosi na drugo poluvrijeme u kojem je Real bio daleko bolji i opasniji, no 'bunker' Sportinga je izdržao.

"Znao sam da će nam Sporting pružiti jak otpor. Morali smo biti brzi i precizni, imali smo dosta udaraca prema golu no nismo bili precizni. U prvom smo poluvremenu ponudili Sportingu nekoliko prilika, ali u nastavku smo bili puno bolji", rekao je Benitez.

"Reakcija mojih igrača u drugom poluvremenu bila je jako dobra. Pokazali su karakter. Izgledali smo kao momčad koja je došla igrati nogomet. Nedostajao je taj zadnji pas i pogodak", smatra Benitez koji nije previše zabrinut zbog 'sterilnog' napada.

"Da bi bili pravi moramo im dati više slobode. Vidjeli smo puno akcija i prilika, ali ne i pogodak".

"Zadovoljan sam s drugim poluvremenom, dok smo u prvom bili slabi. Ostajem veliki optimist uoči nastavka sezone", zaključio je Rafa.

Za tjedan dana Real Madrid u sklopu 2. kola Primere dočekuje Betis.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider