Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
od gužve do...

Benitez mijenja formaciju: Mateo Kovačić u prvih 11 Reala?

Zbog brojnih problema u momčadi, Rafael Benitez bi mogao promijeniti formaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bliži se subota i utakmica s Granadom na Santiago Bernabeuu, a Rafa Benitez se sve više češka po glavi. Nije problem ni forma njegove momčadi (gol razlika 15:0 u tri utakmice!) ni jačina proitvnika već – ozljede.

Pobjeda protiv Šahtara plaćena je ozljedama Sergija Ramosa, Garetha Balea i Raphaela Varanea. Od prije nema Jamesa Rodrigueza i odjednom se gužva, naročito u veznom redu, itekako prorijedila. Zbog ozljede Balea priliku je protiv Šahtara dobio Mateo Kovačić. Novinari koji prate Real nisu 'pali u nesvijest' zbog njegove igre, a Benitez je poslije utakmice poručio da sljedeći put možda neće dobiti priliku hrvatski veznjak nego Čerišev ili Jese.

No, madridski dnevnik As piše kako će trener ipak Kovačića gurnuti u prvi plan protiv Granade. I ne samo to, zbog bi mogao omiljenu mu 4-2-3-1 formaciju izmijeniti u 4-4-2. Isco bi završio desnom, a Kova lijevo dok bi Ronaldo činio napadački dvojac s Benzemom. Postoji mogućnost i da zaigra Casemiro, ali mala, jer opcija da Benitez makne Tonija Kroosa iz para središnjih veznjaka, kojeg uspješno čini s Modrićem, nije baš realna.

Iako se ne smijemo veseliti ozljedama drugih igrača, bilo bi lijepo vidjeti dva Hrvata u prvih 11 Real Madrida. U subotu u 16 sati to možda napokon i dočekamo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider