Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosta nespretne izjave

Baš mu ne ide zadnjih dana: PSG-ovu asu smije se cijeli svijet

Jedan igrač PSG-a imao je gomilu razloga za nezadovoljstvo nakon ispadanja iz Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG nije uspio u još jednom pokušaju da u Ligi prvaka napravi nešto veliko.

Pariški klub koji je samo u ovoj sezoni na slaganje momčadi spiskao stotine milijuna eura, u osmini finala je glatko, s dva poraza, ispao od branitelja naslova Real Madrida.

Nada da mogu svladati Kraljevski klub s priželjkivanih 2:0 i na taj ga način eliminirati na temelju pravila gola u gostima kod domaćih je navijača tinjala sve do 51. minute. Tada je pogodak za Real postigao Cristiano Ronaldo, a tom matu u tri poteza prethodila je gruba pogreška Danija Alvesa koji je poklonio loptu Marcu Asensiju.

U tom trenutku, a posebno kad je dvoboj završio pobjedom Reala, mnogi su se sjetili Alvesove izjave od proteklog ljeta kad je objašnjavao zbog čega nije htio produžiti ugovor s Juventusom odnosno zbog čega se odlučio na prelazak u PSG.

"Napustio sam Juventus i došao ovdje jer želim osvojiti Ligu prvaka", govorio je tada Alves koji je lani, u svojoj jedinoj sezoni s Juventusom stigao do finala Lige prvaka i izgubio od Reala.

Juveovi navijači došli na svoje

Naravno, nakon onakvog sinoćnjeg raspleta likuju mnogi, a posebice Juventusovi navijači.

Uvjereni smo kako će Alves željeti što prije zaboraviti posljednjih nekoliko dana. Osim što je glavni krivac za gol koji je PSG-u ubio svaku nadu (i time izazvao lavinu podsmijeha), na press-konferenciji dan uoči utakmice šokirao je Talijane izjavom o nesretno preminulom Davideu Astoriju.

"Otišla je divna osoba. Svakog dana u svijetu tisuće djece umire i to vjerojatno nema takav odjek iako su i ona jako važna. Želim reći da smo trenutno tu, ali kad dođe naše vrijeme, odlazimo. Žao mi je njegove obitelji zbog gubitka voljene osobe. Mi smo daleko od njih, ali i mi žalimo zbog odlaska kolege."

Mnogi su njegove komentare protumačili kao bezosjećajne...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider