Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je ovo bilo...

Kakvi ludi preokreti: Barca vodila dva razlike pa gubila dva razlike u 90., a onda show!

Na gostovanju kod kluba koji se grčevito bori za ostanak Katalonci su na nevjerojatan način poraženi...

Luis Suarez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Spektakularna utakmica Villarreal - Barcelona koja se igrala u sklopu 30. kola Primere završila je rezultatom 4:4.

Bio je to nevjerojatan susret, u kojem su Katalonci nakon 16 minuta igre imali dva gola prednosti, da bi onda Villarreal izveo čudesan preokret, postigavši četiri pogotka za vodstvo 4:2 10-ak minuta prije kraja. Ali, Lionel Messi i Luis Suarez su pogocima u 90. i 93. minuti spasili Barcu poraza.

Messi i naš Ivan Rakitić su utakmicu počeli na klupi, ali Barcelona je i u tom kombiniranom sastavu na krilima Brazilaca stekla lijepu prednost. U 12. minuti je strijelac bio Coutinho, a u 16. Malcom.

Do 90. je bilo 4:2...

Isto tako kako su Brazilci poentirali za Barcu, tako su Afrikanci pokrenuli Žutu podmornicu. U 23. minuti je Nigerijac Samuel Chukwueze smanjio, a zatim u 50. i asistirao Kameruncu Karlu Toku Ekambiju za izjednačenje. Nije se Villarreal na tome zaustavio - u 60. minuti je Iborra zabio za potpuni preokret, a u 80. je jednu kontru realizirao Carlos Bacca i činilo se da je priči kraj.

Ali, nije bio...

Domaćin je u 86. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen Alvaro Gonzalez i to je Barci ponudilo priliku koju je objeručke prihvatila.

Messi je u 90. sjajno pogodio iz slobodnog udarca, a na samom kraju sudačke nadoknade, u posljednim sekundama utakmice, Suarez je jedan odbijanc fino stisnuo i s 18 metara uputio neobranjiv šut za konačnih 4:4.

Golove s utakmice pogledajte ovdje

Atletico Madrid je u ovom kolu slavio kod kuće sa 2:0 protiv Girone (Nikola Kalinić je ostao na klupi cijelu utakmicu), a u trećoj utakmici koja se igrala ovog utorka Espanyol i Getafe su odigrali 1:1.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider