Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tjeraju ga?

Barcin junak umjesto šampanjca 'prolijevao' gorčinu: 'Pričaju laži o meni'

Pogotkom u produžetku UEFA-ina Superkupa igranom u Tbilisiju Pedro je Barceloni donio četvrti trofej u 2015. godini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, ako je za vjerovati sportskom direktoru Barcelone Robertu Fernandezu, bio je to možda njegov posljednji pogodak u dresu Barcelone. Naime, Fernandez je uoči utakmice izjavio da mu je Pedro otvoreno rekao da želi napustiti klub.

Španjolca su novinari nakon utakmice upitali za tu izjavu, nakon čega se ovaj u potpunosti otvorio.

"Postoji mnogo pitanja u cijeloj priči, ali izjave Roberta Fernandeza nisu bile poštene prema meni. Rekao je neke stvari koje nije trebao i bolje mu je bilo da je šutio. Ja sam uvijek bio vjeran Barceloni i to svi znaju. Nikada ne bih tako nešto rekao", rekao je ljutiti Pedro, koji je u trenutku kada je predsjednik UEFA-e Michel Platini predavao trofej pobjednika kapetanu Andresu Iniesti, on je naslonjen na ogradu gledao 'u prazno'.

"Ne želim otići. Pogotovo ne zbog novaca kako tvrde neki ljudi što je još jedna stvar koja pokazuje nepoštovanje prema meni kao osobi. Stvar je samo u minutama na travnjaku. Ja sam ambiciozan i želim igrati. Ne želim najbolje godine svoje karijere provesti sjedeći na klupi. Ostao ili otišao uvijek ću biti vjeran Barceloni", rekao je španjolski reprezentativac, kojeg su svi igrač hvalili nakon utakmice, te ga pozvali na ostanak.

"Ovo je možda bila moja posljednja utakmica za klub, ali nećemo sad o tome. Uživajmo u pobjedi. Hvala svima na ovome, pogotovo našim navijačima", zaključio je.

Za Pedra su najviše zanimanja pokazala dva Manchestera (United i City), no vjerojatno bi se u borbu za sjajnog krilnog napadača uključio i još pokoji velikan. Cijena za koju bi neki od klubova mogao angažirati Pedra vrti se oko 20 milijuna funti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider