Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Biste li uplatili?

Barcelonino razbijanje Bayerna raspametilo kladioničare

Mnogi će se složiti da su rezultati prvih polufinalnih ogleda Lige prvaka bili poprilično iznenađujući. Tu prije svega mislimo na uvjerljivu pobjedu Barcelone protiv Bayerna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu je katalonski div s 'glatkih' 3:0 slavio protiv Bayerna, no bilo je to puno teže ostvarena pobjeda nego što to rezultat prikazuje. Naime, prvi je gol Barcelona dala tek u 77. minuti, nakon čega se Bayern 'raspao'. Tri gola zaostatka jednostavno neće biti moguće nadoknaditi u Münchenu, vjeruju mnogi, pa su stoga kladionice postavile koeficijent 41 na opciju da će Bayern osvojiti Ligu prvaka.

Predstava Barcelone oduševila je najveće kladionice svijeta, između kojih i William Hill. Koeficijent na konačnu pobjedu Barcelone u velikom berlinskom finalu iznosi između 1.53 i 1.60! Složit ćete se da je to ipak preveliki koeficijent s obzirom da će u finalu čekati jedan od dva europska velikana - Real Madrid ili Juventus.

Kladionice su na Real Madrid postavile koeficijent 4, a na Juventus, koji je u prvoj utakmici u Torinu slavio s 2:1, čak 7.

Čini se da je genijalnost Messija, Neymara i ostatka katalonske družine ostavilo jak dojam na tečajnike najjačih svjetskih kladionica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider