Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Nemoralna ponuda"

Barcelona sprema senzaciju: Evo koga želi za novog trenera!

Nagađa se kako katalonski velikan sprema "nemoralnu" ponudu za Jurgena Kloppa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskih i španjolskih medija čelnici Barcelone pokušat će na koncu ove sezone angažirati njemačkog stručnjaka Jurgena Kloppa koji od listopada 2015. vodi Liverpool.

Nagađa se kako katalonski velikan sprema 'nemoralnu' ponudu za Kloppa, ali i veliku odštetu za Liverpool koji sasvim sigurno neće samo tako pustiti Kloppa.

Sadašnji Barcin trener Luis Enrique već je duže vrijeme pod pritiskom zbog ne baš uvjerljivih nastupa Barce koja se nalazi na drugom mjestu Primere s tri boda manje od vodećeg Real Madrida koji ima i utakmicu manje.

Enrique je na klupi Barcelone osvojio osam trofeja pri čemu Ligu prvaka (2015) i dva prvenstva (2015, 2016), ali se sve glasnije spominje njegov odlazak s Nou Campa na koncu ove sezone.

Ukoliko Barceloni propadne akcija 'Klopp', kao jedan od kandidata za novog trenera spominje se Nizozemac Ronald Koeman.

Sadašnji menadžer Evertona je šest godina igrao za Barcelonu osvojivši Ligu prvaka 1992. godine, a od 1998. do 2000. godine je u Barceloni bio pomoćni trener sunarodnjaku Louisu van Gaalu. Tijekom karijere je vodio nizozemske klubove Ajax, PSV, Feyenoord, AZ i Vitesse, te Benficu, Valenciju i Southampton. Everton je preuzeo u lipnju prošle godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider