Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije se nametnuo, ali...

Ispipavaju "teren": Barca zamjenu za Iniestu našla u - Realu!

Na Camp Nouu su svjesni da njihov velemajstor neće još dugo moći igrati na najvišoj razini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andres Iniesta je trenutno ozlijeđen, a u iščekivanju njegova povratka na travnjak Barcelona gleda prema budućnosti i zamjeni za svog fenomenalnog veznjaka koji će na proljeće proslaviti 33. rođendan.

Prvi pick Katalonaca za Iniestinu zamjenu je igrač iz redova najvećeg rivala - Isco.

El Mundo Deportivo podsjeća kako se španjolski reprezentativac i Real Madrid još uvijek nisu uspjeli dogovoriti oko potpisa novog ugovora.

Štoviše, pregovori uopće nisu u poodmakloj fazi zbog dvaju činjenica - prva je da kod trenera Kraljevskog kluba Zinedinea Zidane igrač ne kotira visoko što je posljedično dovelo i do druge, da se čelnici Reala baš i nisu pretrgali oko ponude Iscu.

Otkako je prije tri i pol godine Isco za 30 milijuna eura stigao iz Malage, nikako nije uspio duže vrijeme zadržati mjesto udarnom sastavu.

Ukoliko u idućih sedam mjeseci ne potpiše novi, ući će u posljednju sezonu sadašnjeg ugovora i u toj situaciji će i pregovaračke opcije Reala biti sužene.

Real bi ga za adekvatnu cijenu prodao već ovog siječnja, ali ne u Barcelonu nego u neki od klubova iz Premierlige, gdje su najzainteresiraniji za njegove usluge Arsenal i Tottenham.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider