Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Licitacija, pristanak ili...

Ponuda od 20 milijuna eura: I Barca će imati prste u 'raspadu' Leicestera?

Veliku ulogu u (vjerojatnom) Leicesterovom osvajanju titule imao je i on, iako je daleko od svjetla reflektora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlične partije Leicesterova vratara Kaspera Schmeichela (29) privukle su pažnju Barcelone, koja je spremna platiti 20 milijuna eura za danskog golmana, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Vidjet ćemo što će na ovo reći (vjerojatni) budući engleski prvak, koji se još od zimskog prijelaznog roka susreće s interesom većih i bogatijih klubova za svoje najbolje igrače. U prvom su planu prvi strijelac Lisica Jamie Vardy i sjajni Alžirac Riyad Mahrez, koji je proglašen za najboljeg igrača Premierlige u ovoj sezoni. Ipak, daleko od toga da su samo oni na radaru.

Sinu Petera Schmeichela, legendarnog golmana Manchester Uniteda, dugo je trebalo da uđe u krug najboljih vratara u Engleskoj. Kao talentirani čuvar mreže u Manchester City stigao je 2002., ali je u brojnim godinama koje su uslijedile upisao svega osam nastupa za Građane.

Imao je brojne epizode po niželigaškim klubovima (Darlington, Bury, Falkirk, Cardiff, Coventry, Notts County, Leeds), a 2011. stiže u Leicester gdje je njegova karijera procvjetala, a ove sezone je čak 15 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom).

Ter Stegen odlazi u Liverpool ili Manchester City

Barci treba novi vratar, jer ovog ljeta Marc-Andre ter Stegen odlazi iz katalonskog kluba, a Barcelona i sljedeće sezone želi imati dvojicu vratara koji će ravnopravno dijeliti jedinicu, kao što je slučaj ove godine. Ter Stegen je uglavnom branio u Ligi prvaka i Kupu kralja, a Claudio Bravo u domaćem prvenstvu..

Ter Stegen bi karijeru trebao nastaviti u Engleskoj, budući da su za njega zainteresirani Manchester City i Liverpool.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider