Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utrka za dragulja

Barcelona parira Realu u utrci za veliku zvijezdu Svjetskog prvenstva

Prema pisanju španjolskog El Confidenciala katalonski nogometni klub Barcelona ima namjeru uključiti se u borbu za sjajnog kolumbijskog ofenzivnog veznog Jamesa Rodrigueza (22)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona bi se vrlo rado uključila u utrku za kolumbijskim reprezentativcem kojeg također želi njen mrski rival Real Madrid. Spomenuti izvor piše da se katalonski klub javio Monacu, trenutnom poslodavcu Jamesa Rodrigueza, te je izrazio svoju želju da ga dovede i da je za to spreman platiti čak 90 milijuna eura, međutim tek na kraju sezone koja je pred nama.

Naime, trenutne financijske mogućnosti ne dopuštaju Barceloni da se nakon transfera Marc-Andre ter Stegena, Claudia Brava, Ivana Rakitića i Luisa Suareza upusti u lov na 90 milijuna eura skupo pojačanje. Real Madrid je pak spreman već ovoga ljeta dovesti Kolumbijca, koji je i sam rekao da bi mu to bilo ostvarenje sna.

Rodriguez je prošle sezone nastupio u 34 utakmice francuskog Le Championnata, te je bio strijelac devet i asistent za 13 pogodaka. Na netom završenom Svjetskom prvenstvu Rodriguez je za Kolumbiju upisao šest pogodaka i četiri asistencije. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider