Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić umalo zabio

VIDEO Barca uz dosta muke sredila Levante, Suarez pretekao Ronalda

Barcelona je u utakmici 23. kola španjolskog prvenstva s 2-0 pobijedila zadnjeplasiranu momčad Primere Levante na njihovom terenu, a svoj 36. gol ove sezone zabio je Luis Suarez...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barca je povela u 21. minuti nakon što se lopta, koju je Andres Iniesta uputio Lionelu Messiju, odbila od braniča Levantea Davida Navarra i završila iza golmana Diega Marina. Prvak Španjolske je nakon toga pritiskao, ali umalo je u dva navrata primio gol iz kontre. Čak je pogodio Levante i stativu u 38. minuti, a Morales će još dugo žaliti što nije bio precizniji. Moglo je tad biti sve gotovo da u trećoj minuti Messiju nije poništen regularan pogodak.

U drugom dijelu je zato Messiju poništen neregularan pogodak i sve je nekako došlo na svoje, barem na papiru. Posljednjeplasirana momčad lavovski se borila, tražila izjednačenje i barem bod koji bi mnogo značio za samopouzdanje u borbi za ostanak, no ništa od toga.

Za povećanja na 2-0 Barcelona je morala čekati do druge minute sudačke nadoknade kada je suparničku mrežu zatresao Suarez kojemu je to 20. gol u prvenstvu, čime je pretekao Ronalda.

Inače, Rakitić je igrao do 68. minute, a umjesto njega ušao je Busquets.

Barcelona s utakmicom manje ima 54 bodova na prvom mjestu, Atletico je drugi a 51 bodom nakon pobjede od 3-1 nad Eibarom u subotu, dok je Real Madrid, koji danas kasnije igra protiv Granade, treći sa 47 bodova.


All Goals HD - Levante 0-2 Barcelona - 07-02-2016 by Video-Live

Utakmice igrane u petak:

Malaga Getafe 3-0 (Añor Acosta (9), Atsu (23), Charles (43))

U subotu:
Atletico Madrid - Eibar 3 (Gimenez (56), Níguez (63), Torres (90+1)/1 Keko Gontán (46))

Rayo Vallecano - Las Palmas 2-0 (Miku (3), Bébé (74))

Athletic Bilbao - Villarreal 0-0

Sporting Gijon - Deportivo La Coruna 1-1 (Jony (32)/Alberto (41))

U nedjelju:
Levante -Barcelona 0-2 (Navarro (21 autogol), Suarez (90+2)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider