Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer na pomolu

Barca potvrdila da želi hrvatskog reprezentativca: 'Jako nam se sviđa!'

Član tehničke komisije Barcelone potvrdio medijske spekulacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ariedo Braida priznao je da Barcelona želi dovesti veznjaka Intera i hrvatske reprezentacije Matea Kovačića. Član tehničke komisije Barcelone zadužene za sportsku politiku katalonskog kluba ističe da Barcelonu ništa ne priječi da dogovara pojačanja za siječanj iduće godine usprkos tomu što je pod suspenzijom Uefe.

Drugim riječima rečeno Barcelona ovog ljeta smije dogovarati transfere, ali nova pojačanja mogu zaigrati za nju tek u proljetnom dijelu sljedeće sezone.

Braida, bivši sportski direktor Milana, u nekoliko je navrata gledao Matea Kovačića na djelu. Uživo je gledao i posljednji milanski gradski derbi. U razgovoru za FcInterNews.it na izravno pitanje je li Barcelona doista zainteresirana za Kovačića, odgovara:

„Neću zanijekati da smo zainteresirani za igrača koji nam se jako sviđa kako igra i ima takve kvalitete“, odgovorio je Braida i time potvrdio višemjesečne spekulacije kako Barcelona namjerava dovesti Kovačića.

Kako je Alex Song interesantan Interu moguće je da dođe do razmjene igrača, čime bi Barcelona smanjila novčani iznos potreban za otkup hrvatskog veznjaka.

Talijanski mediji odmah su za komentar pitali trenera Intera Roberta Mancinija.
„Kovačić je nogometaš koji ima velike kvalitete, a još može puno napredovati. Ne možemo prodavati najbolje igrače. Računamo na njega“, izjavio je Mancini.

Braida se osvrnuo i na spekulacije kako Pedro Rodriguez napušta Barcelonu.
„Pedro ostaje u Barceloni, on nam je vrlo važan igrač.“


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider