Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije dobro krenula 2016.

Na pomolu incident: Barca svome okrenula leđa, 'krvoločni' Turan

Stvari u Barceloni u 2016. godini zasada nisu u najboljem redu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je 2016. godinu otvorila gostujućim remijem kod gradskog rivala Espanyola, a potom je istu momčad 'razvalila' u utakmici Kupa kralja na svom Nou Campu (4:1). Međutim, ta utakmica ostat će u sjećanju po grubosti i brojnim uvredama, a epilog cijele situacije je suspenzija Luisa Suareza na dvije utakmice.

Mediji su se nakon tog incidenta obrušili na Barcelonu, što je desni bek Dani Alves komentirao na svom Instagramu.

"Kakva su to je.... smeća. Novinari koriste ovu situaciju samo kako bi profitirali".

Barcelona se u službenom priopćenju za javnost ogradila od Alvesa rekavši da ne podržava takav vulgaran i uvredljiv jezik. Ovo nije prvi put da Barcelona ne staje iza Alvesa, što je Brazilac u nekoliko navrata u prošlosti znao javno i naglastiti. Jednom je prilikom čak i prijetio da će napustiti klub ukoliko mu klub ne pokaže poštovanje.

Osim ovih incidenata spomenimo i jedan manji na treningu Barcelone. S 1.1.2016. godine Barcelona na raspolaganju ima Ardu Turana, turskog reprezentativca, koji dosada nije mogao igrati zbog Barcelonine suspenzije vezane za dovođenje igrača.

Na treningu se igrala zrenda (poznata i kao ševa), a Turan je u pokušaju da dođe do lopte klizećim startom i džonom startao na Suareza i njegovu nogu. Urugvajac je, srećom, bio spreman na tako što, pa je maknuo nogu na vrijeme. Neymar, koji je stajao nedaleko od događaja, je u nevjerici i raširenih ruku 'pitao' Turana 'jesi ti normalan?'.

Barcelona je u 2016. godini izgubila prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici od Atletico Madrida (39-41), ali ima i utakmicu manje na svom kontu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider