Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čupali se iz -2

Barcelona kiksala na domaćem terenu: Atletico ima veliku priliku!

Katalonci su još dobro i prošli s obzirom na veliki zaostatak kojeg su imali već u ranoj fazi utakmice.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon pola sata igre na Camp Nou Valencia je vodila sa 2:0, ali Lionel Messi je na kraju ipak uspio izvući remi za Barcelonu u subotnjoj utakmici 22. kola nogometnog prvenstva Španjolske.

Valencia je povela u 24. minuti, odličan kontranapad zaključio je Kevin Gameiro. Osam minuta kasnije gosti su već vodili 2:0 nakon što je Dani Parejo zabio iz penala.

Barca se vraća u igru također iz penala, a strijelac je Lionel Messi u 39. minuti.

Argentinski čarobnjak ponovno je zasjao u drugom poluvremenu, kada je u 64. minuti prekrasnim udarcem sa vrha kaznenog prostora pogodio za konačnih 2:2.

Ivan Rakitić pružio je solidnu partiju u dresu Barce.

Nakon ovog remija Barce veliku priliku za smanjiti zaostatak ima Atletico Madrid koji u nedjelju gostuje kod Betisa. Ako Madriđani pobijede, doći će na samo tri boda iza Katalonaca i utrka za titulu postat će još uzbudljivija.

Rog opet ostao na klupi

Hrvatski veznjak Marko Rog, koji je prije nekoliko dana došao na posudbu u Sevillu, još će pričekati na svoj debi u novom klubu. Rog je ostao na klupi za pričuve Seville, koja je u subotu u gostima kod Celte izgubila sa 0:1. Pobjednički gol za Celtu zabio je Turčin Okay Yokuslu u 73. minuti.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider