Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Paket interesa

Barcelona dovodi novo pojačanje: Halilović uključen u operaciju!

Barcelona traži klub u koji će Alena Halilovića poslati na posudbu, no potraga se polako pretvara u pravu sapunicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Seville, West Hama i Evertona, jučer se kao opcija pojavio Sporting Gijon, a već danas u „rotaciju“ je pristigla Celta.
„Halilović ide na posudbu, tražimo klub u kojem će se nastaviti razvijati“, izjavio je jučer Robert Fernandez, tehnički tajnik Barcelone.

Čini se da na Sportingu inzistira Luis Enrique koji je u bliskim odnosima s trenerom kluba iz Gijona Abelardom Fernandezom, bivšim suigračem dok su obojica nosili dres Barcelone. Halilović bi radije u Englesku, ali Barcelona želi da ostane u Španjolskoj i privikne se na tamošnji stil igre.

Katalonski mediji od danas Celtu spominju kao najizgledniju mogućnost. Celta je proteklih sezona imala status Barcine B momčadi. Barca je prepustila Celti svoje bivše igrače Nolita, Fontàsa, Sergija Gómeza i Planasa, dok je Rafinha bio na posudbi. Osim toga, i Enrique je bio trener Celte u sezoni 2013/14.

U Barceloni vjeruju da je Celta najbolja opcija za Halilovića zbog stila igre koji njeguje i prijateljskih odnosa dvaju klubova te su uvjerenja da bi se hrvatski reprezentativac tamo najbolje razvijao. Međutim, čini se da je glavni razlog inzistiranja na odlasku u Celtu povratak Nolita na Camp Nou. Celta traži 18 milijuna eura za Nolita, ali i adekvatnu zamjenu. Halilović bi se idealno uklopio u taj „paket interesa“.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider