Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sevilla i Barca sve dogovorili

Rakitić je novi igrač Barcelone, na treningu mu čestitali suigrači!

Prema pisanju medija vrlo bliskih Barceloni, Mundo Deportiva i Sporta, Barcelona i Sevilla postigli su konačan dogovor oko transfera Ivana Rakitića koji će danas biti i službeno objavljen...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još tijekom prijepodneva bilo je poznato kako su za Sevillu otputovali Barcelonin sportski direktor Andoni Zubizarreta te financijski direktor Javier Faus koji su se sastali sa sportskim direktorom Seville Monchijem kako bi dovršili posao oko transfera Ivana Rakitića u Barcelonu.

Kako prenosi Mundo Deportivo, stavovi klubova nisu bili daleki i dogovor je bio realan. Barcelona je bila spremna ponuditi 18 milijuna eura dok Sevilla nije željela pristati na ispod 20 milijuna eura. U konačnici su strane približile stajalište i dogovor je postignut.

Kako Sport piše, Barcelona je pokušavala spustiti cijenu transfera uključujući u transfer i ponekog igrača, a na kraju je dogovoreno da će na posudbu u Sevillu biti poslan Denis Suarez koji je ove sezone bio član Barcelone B.

Sport dodaje kako će službena objava transfera uslijediti već danas nakon što Rakitić obavi liječnički pregled u kampu hrvatske reprezentacije u Brazilu, a odmah nakon objave tog ulaznog transfera trebala bi uslijediti objava odlaska Cesca Fabregasa u Chelsea.

Suigrači čestitali Raketi

Inače, na jučerašnjem treningu hrvatske reprezentacije nije se razgovaralo o velikom transferu Ivana Rakitića, ali se moglo primijetiti šuškanje oko njega.

Bio je glavna zvijezda treninga, ali onako u tišini mu se čestitalo jer izbornik Niko Kovač ne voli posebna isticanja i skretanje pažnje s onog bitnog, a to je priprema za nadolazeće utakmice, u ovom slučaju onu na otvaranju Svjetskog prvenstva protiv Brazila.(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider