Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
no postoji 'caka'

Barcelona će slušati ponude za Halilovića na kraju sezone

Prema pisanju katalonskog dnevnika Sport trener Barcelone Luis Enrique ne računa na usluge hrvatskog nogometnog 'dragulja' Alena Halilovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Halilović je na početku ove sezone otišao u Sporting Gijon na jednogodišnju posudbu, a prema pisanju spomenutog izvora ni iduća sezona neće biti drugačija po tom pitanju.

"Halilović bi mogao postati otkriće prvenstva, ali Enrique smatra da mu je potrebna barem još jedna sezona u nekom manjem klubu kako bi stasao", piše Sport.es.

Halilović je stigao u Sporting kako bi dobio veću minutažu nego što bi ju imao u Barceloni, no umjesto toga hrvatski reprezentativac je postao standardni član kluba iz Gijona, te je već postigao pogotke koji su njegovoj momčadi izravno donosili bodove.

Priča bi išla otprilike ovako:

"Barcelona je spremna slušati ponude drugih klubova za prodaju Halilovića, ali bi u ugovor stavila opciju da ga nakon jedne sezone može otkupiti".

Haliloviću je tek 19 godina i najbolje nogometne sezone tek su pred njim. Hoće li ih provesti u Barceloni ili nekom drugom klubu nije previše bitno. Važno je samo da se nastaviti razvijati kao igrač i da dosegne svoj puni potencijal. To će najveći klubovi Europe kad tad znati prepoznati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider