Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poravnati s Realom

Barca povela pa ostala bez pobjede na Camp Nouu: Crveni karton sve preokrenuo!

Kompletirano je peto kolo Primere.

Slavlje igrača Girone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U posljednjem susretu petog kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona i Girona su odigrali 2:2, nakon što je Barca od 35. minute igrala s igračem manje.

Barca je povela u 19. minuti golom Lionela Messija, no u 35. minuti je ostala s igračem manje nakon što je Clement Lenglet laktom u glavu udario Perea Ponsa. Izgledalo je kako je francuski branič slučajno udario Ponsa, no sudac Jesus Gil je nakon pregledavanja video zapisa procijenio drugačije.

Girona je izjednačila u završnici prvog dijela golom Christiana Stuanija, a potpuni preokret dogodio se u 51. minuti kada je urugvajski napadač postigao svoj drugi gol na utakmici. Messi je u 60. minuti umalo izjednačio pogodivši okvir gola iz slobodnog udarca, no tri minute kasnije izjednačio je Gerard Pique. Do kraja utakmice Barca je imala još nekoliko prilika i mogla je slaviti, no Yassine Bounuo je branio sjajno. Ivan Rakitić je ušao u igru u 58. minuti.

Betis i Atheltic Bilbao su odigrali 2:2 nakon što su gosti imali dva gola prednosti poslije 20 minuta igre, ali i igrača manje cijelo drugo poluvrijeme. Bilbao je poveo golovima Inakija Williamsa (7) i Raula Garcije (19), međutim u posljednjim trenucima prvog dijela Susaeta je dobio crveni karton. Domaćin je u nastavku uspio izjednačiti preko Marca Bartre (51) i Sergia Canalesa (69).

Villarreal i Valencia su odigrali bez golova, a gosti su of 58. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Dani Parejo.

U podnevnoj utakmici 5. kola Primere Sevilla je slavila u Valenciji protiv Levantea s čak 6:2 u najefikasnijoj utakmici dosadašnjeg dijela prvenstva. U golijadi na stadionu Ciutat de Valencia istakao se napadač Seville Ben Yedder s tri gola (11, 35, 45), a po jedan su za Andalužane postigli Carico (21), Andre Silva (49) i Sarrabia (59), dok su strijelci za Levante bili Marti (12) i Kjaer (90ag). Sevilla je u ovoj utakmici postigla više golova negoli u prethodna četiri kola, kada su protivničku mrežu pogađali samo četiri puta.

VIDEO ----> Barcelona - Girona 2:2

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider