Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrali i Rakitić i Kalinić

Barca ne da vrh: Dembele i Messi sredili Celtu, Atletico ih prati

Katalonci su sve dileme riješili u prvom poluvremenu...

Dembele i Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Barcelone svladali su na svom Nou Campu Celtu Vigo sa 2:0 (2:0) i zadržali se na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva s tri boda prednosti pred najbližim pratiteljem Atletico Madridom koji je s 1:0 bio bolji od Espanyola.

Barcelona je pitanje pobjednika riješila u prvom poluvremenu, u kojem je već u 10. minuti Ousmane Dembele poslao loptu u mrežu za vodstvo, nakon što je gostujući vratar Ruben Blanco odbio udarac Messija.

No, u 45. minuti Blanco je ostavljen oči u oči s Lionelom Messijem i samo je nemoćno mogao promatrati kako Argentinac šalje loptu u mrežu s ruba kaznenog prostora za konačnih 2:0.

Ivan Rakitić je bio u udarnoj postavi Barcelone i odigrao je cijelu utakmicu.

Barcelona je u 17 kola skupila 37 bodova, tri više od Atletico Madrida koji je u subotu na svom stadionu sa 1:0 pobijedio Espanyol. Pobjednički pogodak za Atletico postigao je Antoine Griezmann iz kaznenog udarca u 56. minuti. Nikola Kalinić bio je početnoj postavi Atletica, a igrao je do 65. minute, kad ga je zamijenio Vitolo.

U Sevilli su Betis i Eibar odigrali 1:1. Domaćin je poveo u 21. minuti preko Sanabrije, dok je u 72. minuti Orellana izjednačio iz kaznenog udarca.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider