Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Topnici' se zahuktali

Sjajni napadač sve dalje od Arsenala, ponajbolji branič Chelseaja sve bliže

Talijanski napadač Mario Balotelli možda i nije tako blizu prelaska u Arsenal kako se mislilo, jer Arsene Wenger mora platiti 29,5 milijuna funti Milanu kako bi transfer bio realiziran...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To bi mogao biti problem za menadžera Arsenala jer želi za desetak milijuna dovesti i Branislava Ivanovića, zato što 'topnici' hitno trebaju stopera.

Engleski mediji su samo prije tjedan dana objavili da je Arsene Wenger spreman platiti oko 25 milijuna funti za napadača Milana, ali Silvio Berlusconi se nećka. Ili bolje rečeno, podiže cijenu igrača koji vrijedi mnogo više, ali na razvoj karijere utjecalo je njegovo ponašanje i teško da će ikada ispuniti potencijal.

Čudno je stoga da Wenger želi nekoga tako sklonog konfliktu u svojoj momčadi, jer francuski strateg nije sklon takvim nogometašima. No, možda smatra da ga može 'preodgojiti' i izvući maksimum iz njega.

Ali mora požuriti jer i Monaco razmišlja o Balotelliju, a njima novac ne predstavlja toliki problem. Wenger vjerojatno čeka kako će se razviti situacija s Ivanovićem, koji im je potrebniji nego Balotelli. Uostalom, tu je i Mandžukić, koji bi mu dao mnogo za momčad, a vrijedi desetak milijuna manje nego talijanski napadač.

(Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider