Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sporne izjave

Bale se vratio u Madrid i odmah ispričao Ronaldu: Ovaj put je zbilja pretjerao

Madridski mediji raspisali su se još jednom o odnosu dva najskuplja nogometaša Reala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale i Cristiano Ronaldo imaju zanimljiv odnos. Ronaldo se na Velšanina često ljutio tijekom igre jer mu ne bi dodao loptu, nije baš da je ludo slavio njegove pogotke, a s druge strane Baleov menadžer bi potpaljivao vatru u medijima.

Tako je bilo i prije koji dan. Jonathan Barnett još je jednom digao prašinu izjavom kako je 'Garethu cilj jednog dana postati najbolji nogometaš na svijetu, ali ne i najbolji prodavač donjeg rublja na svijetu'. Aludirao je, naravno, na Ronalda i njegove manekenske kampanje.

Radio Marca tvrdi kako se Velšanin na povratku s reprezentativne akcije odmah ispričao Cristianu zbog ovakvih komentara svog agenta. Isti izvor tvrdi kako je Bale najavio i raskid suradnje s Barnettom, no ovaj je za AS izjavio kako su te informacije 'obično smeće'.

Madridski mediji pišu kako se Ronaldo naljutio zbog spomenutih komentara te požalio ljudima u klubu. No, nije ljutit na suigrača te s njim nema problema. Međusobno su si i čestitali na plasmanu na Euro na prvom zajedničkom treningu.

''Čestitao mi je Rafael Benitez i neki drugi članovi. No, nema baš puno igrača moj broj mobitela. Želim biti neprimjetan u momčadi'', rekao je Bale medijima na pitanje tko mu je sve čestitao nakon plasmana Walesa na Euro.

Benitez je morao dati izjavu kako nema sukoba među najvećim zvijezdama.

''Nema problema među njima. Oni su sjajni igrači i obojica žele pobjeđivati. Odnosi u svlačionici Reala su puno bolji nego što ljudi misle.''

Je li vrijeme da Bale napokon najuri svog brbljavog menadžera? Sjećamo se izjave u svibnju uoči utakmice s Juventusom. Tada je rekao kako igrači Reala moraju više dodavati loptu Baleu jer inače neće moći pokazati što može. Na kraju je, piše AS, Barnett navodno ipak dobio neke ustupke jer Benitez je Balea s desnog boka prebacio u sredinu i praktički oko njega gradio igru.

''Garethu odgovara nova pozicija u momčadi, on je želio igrati na tom mjestu. Ostajem pri svojem mišljenju kako će uskoro postati najbolji nogometaš svijeta'', prognozirao je nedavno Barnett.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider