Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li napustiti Real?

Zvijezda Reala šokirana: Strahuje od Zidanea

Gareth Bale navodno je razočaran otkazom Rafaelu Benitezu na mjesto trenera Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok je većina navijača Real Madrida otvorila šampanjac nakon što je Rafael Benitez dobio otkaz, velški reprezentativac Gareth Bale navodno je razočaran potezom čelnika kluba i razmišlja o povratku na 'Otok'.

KOMENTAR IVICE MEDE Veliki problem na vidiku: Zidane mora objasniti Ronaldu da nije Messi

Bale smatra kako je pod Benitezovim vodstvom pokazao svoju puni potencijal i igrao najbolji nogomet u životu. U 13 ligaških nastup pod Rafinim vodstvom Bale je zabio devet golova uz sedam asistencija.

"Bale je bio šokiran potezom čelnika kluba. On je jedan od rijetkih igrača koji je obožavao Beniteza" prenose mediji.

Bale strahuje kako će dolaskom Zinedine Zidanea izgubiti mjesto u prvom sastavu, a njegovu poziciji mogli bi ugroziti Isco i James Rodriguez koje Benitez nije volio.

Dio engleskih medija navodi kako bi se Bale mogao vratiti na 'Otok', ali ne u Tottenham čiji je dres nosio šest godina, već u Manchester United koji već godinama vreba priliku ne bi li ga doveo na Old Trafford. Prošlog ljeta 'Crveni vragovi' su bili spremni platiti 137 milijuna eura za Balea, no Real je odbio njihovu ponudu.

"Bale bi se savršeno uklopio u Manchester United. On je prirodnu stvoren za ManU," kazao je nedavno legendarni igrač Uniteda Paul Scholes.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider