Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ronaldo jedini nesretan'

Bale posvađao britanske i madridske medije: 'Huligani na BBC-u'

Gareth Bale je s dva pogotka za pobjedu protiv Levantea prekinuo dugi niz utakmica bez gola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čak 829 minuta trebalo je Garethu Baleu da nastaviti zabijati. Velšanin je svoja dva pobjednička pogotka proslavio pokrivanjem ušiju i tako odaslao poruku svima onima koji su ga kritizirali kako ne čuje njihove uvrede.

No, ipak ih je čuo, inače takve reakcije ne bi ni bilo. Očito su mu zasmetale kritike navijača, ali i madridskih medija, naročito Marce. Ovaj sportski list čak se našao na udaru 'uvijek korektnog' BBC-a koji je Marcu optužio da vodi kampanju protiv najskupljeg nogometaša u povijesti Velike Britanije.

VIDEO: Bale zasjenio Ronalda čija je ljutita reakcija nakon gola kolege pravi hit

Španjolski je sportski list pak odgovorio tekstom kojem je naslov 'Huligani na BBC-u', odbivši optužbe iz Londona s gnušanjem. Brojni mediji na Otoku Baleove su golove dočekali s oduševljenjem, jer misle kako je nepravedno na udaru kritika.

S druge strane, redom su ismijali ljutitu reakciju Cristiana Ronalda kod gola Balea. Dok su ostali slavili gol, Ronaldo je odmahivao rukom jer mu u početku te akcije nije prošao pokušaj 'škaricama'.

''Bale je odgovorio kritičarima zabivši dva put. Jedna osoba nije bila baš sretna zbog toga'', piše Mirror, dok Daily Mail kritike proglašava smiješnima.

''Bale je morao progutati neke smiješne kritike. Zvižduci dijela navijača i kritike madridskih medija su ga očito uznemirile. Jedini koji se nije veselio njegovom pogotku bio je Cristiano Ronaldo.''

''Ronaldo je ljutito reagirao kod gola Balea. Sumnje kako se njih dvojica ne slažu najbolje, mogle bi biti istinite'', komentar je Metroa, a Daily Star zaključuje:

''Bale je bio kritiziran za vrijeme Realovog pada. Označili su ga u španjolskim medijima kao 'lijenog usamljenika'. Velšanin im je odgovorio s dva pogotka.''
 

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati