Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od svih s kojima je igrao

Bale dao nevjerojatan kompliment Modriću: To nitko drugi ne vidi

Napadač europskog prvaka Real Madrida Gareth Bale rekao je da hrvatski kapetan Luka Modrić trenira najbolje od svih nogometaša s kojima je dosad igrao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Luka Modrić je najbolji na treningu. Uvijek izgleda konzistentno i vidi dodavanja koja nitko drugi ne vidi. Bio sam s njim u Tottenhamu i sada u Real Madridu te sam puno puta tome svjedočio'', rekao je Bale u dvominutnom video upitniku "TalkSporta" na pitanje tko najbolje trenira od svih igrača s kojima je dosad igrao.

Modrić (31) se oporavlja od ozljede lijevog koljena te bi se mogao vratiti na teren neposredno uoči velikog madridskog derbija s Atléticom, koji je na rasporedu 19. studenoga. On bi također trebao dobiti novi ugovor do 2019. ili 2020. godine. Aktualni mu istječe u ljeto 2018.

Bale je rekao da su portugalski napadač Cristiano Ronaldo i francuski branič Rafael Varane iz Real Madrida najbrži nogometaši s kojima je dosad igrao, a Brazilac Marcelo najzabavniji igrač u madridskoj momčadi.

Velšanin će u iduća dva tjedna potpisati novi ugovor s Real Madridom, koji će ga vezati do 2020. godine, izvijestila je španjolska radijska postaja Cadena Ser.

Tijekom tri sezone u Madridu osvojio je dvije Lige prvaka te jedan španjolski kup, zabivši ukupno 65 golova u svim natjecanjima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider