Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rezolutno ne

Bijesni menadžer otkrio zašto je Badelju propao transfer karijere

Hrvatski nogometni reprezentativac barem do kraja ove sezone ostat će u Fiorentini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan Badelj bio je na korak od prelaska u Milan, ali ponuda Rossonera nije zadovoljila Fiorentinu, baš kao niti iznos kojeg su ponudili Roma i Inter, klubovi koji su se naknadno uključili u igru za hrvatskog reprezentativca.

Badelju, koji je dosad igrao za Dinamo, Lokomotivu i HSV, transfer u neki od tri spomenuta talijanska kluba bio bi kruna karijere, ali se se izjalovilo jer je Fiorentina tražila previše.

Otkrio je to njegov menadžer Dejan Joksimović.

Zaprijetio odlaskom bez odštete

"Niti jedan talijanski klub nije mogao platiti toliku odštetu. Fiorentinu je zanimao samo novac, kratko i jasno. Badelj je želio ostati u Italiji, međutim na ljeto ćemo možda proširiti horizont i razmotriti ponude iz drugih zemalja", izjavio je Joksimović za talijanske medije, poslavši upozorenje Violama.

"Fiorentina će na ljeto morati smanjiti svoje zahtjeve, a ako to ne učini Badelj će ostati do kraja ugovora u Firenzi i onda bez odštete napustiti klub."

Badelj je stigao na Artemio Franchi u kolovozu 2014. i njegov ugovor traje do kolovoza 2018. Na pitanje postoji li mogućnost da Badelj produži ugovor s Fiorentinom, njegov agent je bio jasan.

"Obnova ugovora? Nikada", poručio je Joksimović.

Dosad je za Fiorentinu Badelj skupio 72 nastupa prilikom kojih je postigao četiri gola i upisao devet asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider