Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Humanitarna utakmica

Bad Blue Boysi pozivaju u Vukovar: Da se nikad ne zaboravi!

Futsal Dinamo sljedeće nedjelje protiv Alumnusa igra posljednju utakmicu polusezone u 1. HMNL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči tog susreta momčad koja je ove godine ušla u prvu ligu nalazi se na četvrtoj poziciji, što je mjesto koje vodi u doigravanje za prvaka.

No, prije tog susreta, Dinamo će odigrati i humanitarnu utakmicu u Vinkovcima protiv domaće Aurelije, koja će se odigrati na obljetnicu pada Grada Heroja 18. studenog pod geslom "Vukovar - da se nikad ne zaboravi."

"Svi koji ne mogu biti uz klub utakmicu mogu pratiti putem livestreama od 19:30 koji će biti objavljen na Facebook stranici kluba. Ranije istog dana povodom Dana sjećanja za žrtvu Vukovara 18.11., Futsal Dinamo posjetit će Vukovar, Ovčaru te memorijalno groblje na kojem će igrači, stručni stožer te navijači zapaliti svijeće i položiti vijence za sve žrtve Grada Heroja", poručuju iz kluba.

Odlazak u Vukovar organizira i KND Bad Blue Boys, a cijena autobusa je 120 kuna (uplate do utorka 17.11. u KND BBB na adresi Ilica 37).

Podsjetimo, ova utakmica igrala se i lani, tada u Borovu naselju, a odlična atmosfera s te utakmice dugo se prepričavala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider