Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
city i barca u šoku

VIDEO Stravična ozljeda najboljeg mladog stopera svijeta

Navodno je sve dogovorio za transfer iz snova, a onda je nepotrebno krenuo u klizeći start...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi francuski nogometni reprezentativac i po mnogima najbolji mladi stoper svijeta Aymeric Laporte pretrpio je stravičnu ozljedu stopala u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo do 21 godine. Laporte je predstojećeg ljeta trebao biti glavna meta dvaju nogometnih moćnika Barcelone i Manchester Cityja, koji su trebali 'zaratiti' za potpis mladog Francuza.

Kobni trenutak dogodio se u 59. minuti utakmice protiv Škotske kada je Laporte pokušao klizećim startom spriječiti prodor gostujućeg nogometaša, međutim stopalo / noga su mu čudno 'zapeli' ispod njega. Punom je težinom nakon toga legao na nju i došlo je do pucanja.

Najgora stvar u cijeloj priči je ta da Laporte uopće nije trebao ulaziti u klizeći start jer je pomoćni sudac podigao zastavicu da je zaleđe. Međutim kako je bio okrenut leđima Francuz nije znao da je zastavica u zraku i krenuo je za Škotom...

Zasada nije poznato koliko je ozljeda teška i kolika mu predstoji stanka.

Zanimljivo, uoči utakmice posjavila se priča da je Manchester City, koji od ljeta preuzima Pep Guardiola, već dogovorio sve uvjete s Athletic Bilbaom i Laporteom oko prelaska. I onda mu se dogodi ovako nešto... Za očekivati je da će stanka biti poduža, te da će samim time njegova cijena morati biti niža. Ostaje pitanje i koji će od dva spomenuta kluba imati hrabrosti da ga ozlijeđenog kupi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider